BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

diensten

Overkappingen

Een overkapping zorgt voor meer sfeer in uw tuin. U creëert een ideale plek waar u alle jaargetijden kunt zitten. Een overkapping is echt ... Klik om verder te lezen!

Verbouw

Klussenbedrijf vertaalt uw woonwensen in een fraai ontwerp en denkt met u mee over praktische en creatieve zaken. Neem de ... Klik om verder te lezen!

Dakvernieuwing

Mocht uw platte dak of pannendak van uw oude huis, schuur, of tuinhuis na jaren lang aan vervanging of verbetering toe zijn, dan spreken wij ... Klik om verder te lezen!

Renovatie

Bent u op zoek naar een professionele, ervaren en betrouwbare aannemer voor deze renovatiewerken? Klussenbedrijf Patrick Kroezen is ... Klik om verder te lezen!

Schuren

Bent u op zoek naar een schuur op maat? Klussenbedrijf Patrick Kroezen, bouwt vrijstaande schuren volledig naar uw wensen. Een schuur kan immers ... Klik om verder te lezen!

Sanitair

Uw sanitair laten plaatsen en installeren, dat kan bij ons! Of het nou een badkamermeubel, inloopdouche of douchecabine is, wij monteren ... Klik om verder te lezen!

Ik help u graag met Het plaatsen van een schuur Het plaatsen van een overkapping een verbouwing een dakvernieuwing het realiseren van uw droom badkamer

Meer dan een klusbedrijf

offerte aanvragen?

Voor een op maat gemaakte offerte, kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Bent u benieuwd naar onze meest recente projecten? Klik dan op de knop hieronder voor al onze verschillende werkzaamheden!